In rochie de mireasa pe covorul rosu. Cum a aparut tanara care in copilarie era criticata pentru ca era diferita


Acum apare la toate evenimentele importante si este unul dintre cele mai cautate modele, insa povestea ei nu a inceput la fel. Fetita batjocorita pentru ca arata diferit a ajuns acum o femeie superba si a devenit mireasa covorului rosu. Winnie Harlow a facut impresie cu ultima sa tinuta.


In scoala generala si in liceu, Winnie era poreclita "vaca" si "zebra" de catre colegi, insa a gasit puterea de a merge mai departe. Nascuta in Toronto, Winnie a reusit sa isi construiasca o cariera de succes in modeling, participand la o emisiune de profil, iar asta i-a adus succes dincolo de locurile sale natale. 

In prezent nu rateaza niciun eveniment important, iar fotografii sunt pe urmele ei constant. La ultima sa aparitie publica, Winnie a purtat o rochie ca de mireasa, cu un slit foarte adanc si indraznet. In plus, a etalat un look nou. Modelul a renuntat la parul sau lung si ondulat in favoarea unei tunsori baietesti, foarte la moda in ultima perioada. 


Cel mai probabil ca Winnie a optat pentru o peruca, insa noul look nu ii vine deloc rau.


Winnie a devenit celebra dupa ce a fost descoperita pe Instagram de Tyra Banks, care i-a cerut sa se inscrie intr-un celebru concurs de modelling. Acum in varsta de 22 de ani, tanara se indreapta vertiginos spre statutul de sex-simbol al generatiei sale.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • In rochie de mireasa pe covorul rosu. Cum a aparut tanara care in copilarie era criticata pentru ca era diferita

related posts

Modifică setările cookies