Aparitia dupa care toti au intors privirea. Cum arata tinuta sexy a lui Winnie Harlow si incaltarile cu toc de 20 cm


De la o adolscenta care era ironizata pentru culoarea pielii ei, Winnie Harlow a ajuns in ultimul an un superstar. Supermodelul este mai prezent ca niciodata in lumea buna a showbizului international. Winnie este cautata de marii designeri vestimentari si de editorii revistelor de moda din intreaga lume.


Paparazzi au surprins-o pe Winnie Harlow la intrarea intr-un club londonez, vedeta fiind prezenta in capitala Angliei pentru London Fashion Week. Modelul si-a facut aparitia intr-un outfit sexy de party, de la Marc Jacobs. La fel de multe priviri ca picioarele ei interminabile au atras si incaltarile excentrice.

Despre Winnie se spune ca ar avea o aventura cu fostul iubit al lui Jennifer Lopez, Drake.
Nu cu mult timp in urma, modelul povestea pentru cei de la Elle Canada ca nu ii place sa fie considerata un model, pentru ca, dupa parerea ei, oamenii nu ar trebui sa se imite intre ei, ci sa isi gasesca propria cale. "Nu cred ca ar trebui sa fiu un model, cineva pe care sa il imiti. Mama mea ma inspira si iau foarte multe lucruri de la ea, dar sunt anumite lucruri pe care ea le face si pe care eu nu le-as face niciodata", a incercat sa exemplifice Winnie.

Winnie a devenit celebra dupa ce a fost descoperita pe Instagram de Tyra Banks, care i-a cerut sa se inscrie intr-un celebru concurs de modelling. "Cand au inceput preselectiile pentru America's Next Top Model, mi-am rugat toate prietenele sa ii dea tag Tyrei Banks pe Instagram ca sa imi vada fotografiile. Si au facut asta", a dezvaluit Winnie, care a reusit astfel sa intre in show. Diagnosticata cu vitiligo la varsta de 4 ani, Winnie a declarat ca familia a ajutat-o sa treaca peste momentele dificile.

In scoala generala si in liceu, Winnie era poreclita "vaca" si "zebra" de catre colegi, insa tanara a avut puterea de a merge mai departe. Nascuta in Toronto, Winnie a reusit sa isi construiasca o cariera de succes in modeling, tanara participand la o emisiune de profil.

  • Aparitia dupa care toti au intors privirea. Cum arata tinuta sexy a lui Winnie Harlow si incaltarile cu toc de 20 cm

related posts

Modifică setările cookies