Nu poate trece neobservata, dar de data asta chiar si-a dorit sa atraga atentia. Cum arata incaltarile modelului


De o frumusete incontestabila, Winnie Harlow a devenit un adevarat exemplu pentru femeile din intreaga lume. Modelul sufera de vitiligo, insa asta nu o face decat si mai frumoasa, iar atat ea cat si cei alaturi de care lucreaza, stiu asta. Trasaturile impecabile si pielea iesita din comun o fac sa fie vesnic inconjurata de fotografi. De data aceasta, Winnie le-a oferit ceva nou de pozat.


In copilarie i se spunea "zebra" si copiii o ridiculizau din cauza petelor de pe piele cauzate de vitiligo. Insa Winnie Harlow a ajuns unul dintre cele mai apreciate modele din lume. Nlipsita de la evenimentele mondene, acolo unde impresineaza de fiecare data cu outfiturile ei sexy, Winnie devine din ce in ce mai cunoscuta, in intreaga lume.

Imbracata intr-o rochie neagra, cu corset suprapus, Winnie si-a lasat la vedere picioarele interminabil de lungi, pe care le-a pus in valoarea cu ajutorul unei perechi de incaltaminte iesite din comun. Platformele uriase, cu multe curele pe glezna, i-au alungit si mai mult silueta.

Winnie a devenit celebra dupa ce a fost descoperita pe Instagram de Tyra Banks, care i-a cerut sa se inscrie intr-un celebru concurs de modelling. "Cand au inceput preselectiile pentru America's Next Top Model, mi-am rugat toate prietenele sa ii dea tag Tyrei Banks pe Instagram ca sa imi vada fotografiile. Si au facut asta", a dezvaluit Winnie, care a reusit astfel sa intre in show.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 
 

  • Nu poate trece neobservata, dar de data asta chiar si-a dorit sa atraga atentia. Cum arata incaltarile modelului

related posts

Modifică setările cookies