Adevarul despre casnicia dintre Johnny Depp si Amber Heard. Ce marturisire a facut actrita de 29 de ani


Amber Heard a aparut pe coperta numarului din decembrie al revistei Marie Claire, ocazie cu care vedeta de 29 de ani a vorbit despre casnicia cu Johnny Depp, dar si despre relatia pe care o are cu copiii actorului.


Frumoasa blonda a marturisit ca este onorata de felul in care a rasplatit-o viata. "Este o onoare si cel mai frumos si surprinzator cadou pe care l-am primit in viata mea", a declarat Amber, facand referire la cei doi copii ai lui Johnny Depp, Lily-Rose (16 ani) si Jack (13 ani). 

"Simt noi arome despre care nu stiam ca exista. Vad noi culori pe care nu le stiam si pe care le-am adaugat in viata mea. Sunt atat de fericita", a continuat aceasta.

Amber a comentat si speculatiile care au aparut de-a lungul timpului despre un posibil divort dintre ea si starul din Pirates of the Caribbean. "Incerc sa nu reactionez cand apar asemenea minciuni, dar este ciudat si dificil", a marturisit vedeta. 

Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit in februarie, cei doi formand un cuplu din iunie 2012, din aceeasi luna in care actorul a divortat de Vanessa Paradis. Johnny si Amber s-au cunoscut pe platourile de filmare ale productiei The Rum Diary.  

 

#marieclaire #december2015 #boemarion #amberheard

A photo posted by Holden Caulfield (@holdy_caulfild) on

 

related posts

Modifică setările cookies