Beckham si Ronaldo au un concurent pe masura! Nimeni nu s-ar fi gandit ca Justin Bieber poate fi atat de sexy in lenjerie intima. Cum arata in noua campanie CK


Timpul petrecut de Justin Bieber la sala de fitness nu a fost in zadar. Fizicul sau "sculptat" a fost apreciat de cei de la Calvin Klein, care i-au oferit o suma generoasa ca sa pozeze in lenjerie intima si sa le promoveze produsele.


Campaniile Armani din anii trecuti cu David Beckham si apoi Cristiano Ronaldo in lenjerie intima au intrat in istorie. Dar acum cei doi fotbalisti sexy au un concurent neasteptat. Este vorba de Justin Bieber, care arata impresionant in lenjerie intima in noua campanie Calvin Klein. 

In varsta de 20 de ani, Bieber isi arata abdomenul plin de patratele in compania modelului olandez Lara Stone.

"Faptul ca este un star mondial, si-a exprimat simpatia fata de brandul nostru si are o personalitate puternica il face o persoana potrivita pentru a aduce un suflu nou liniei noastre de lenjerie intima", a spus Melisa Goldie, Chief Marketing Officer of Calvin Klein, Inc.

Din fericire, in imaginile CK Justin Bieber nu apare cu parul vopsit blond :) Fie ca ne place sau nu Justin Bieber, trebuie sa fim sincere si sa recunoastem ca in aceasta campanie arata wow!

Intra in galeria foto de mai jos ca sa vezi imaginile cu Justin Bieber din campania Calvin Klein, dar si un bonus cu David Beckham si Christiano Ronaldo :)

  • Beckham si Ronaldo au un concurent pe masura! Nimeni nu s-ar fi gandit ca Justin Bieber poate fi atat de sexy in lenjerie intima. Cum arata in noua campanie CK

related posts

Modifică setările cookies