Corpul la care nici femeile nu se pot abtine sa se uite! Emily Ratajkowski, o zeita pe plaja din L.A


Departe de a fi o vedeta timida si retrasa, Emily Ratajkowski este cunoscuta pentru indrazneala ei. Chiar si atunci cand nu are poze facute la plaja, se pozeaza singura, acasa, imbracata cat mai sexy si mai sumar. Utima aparitie a ei le-a facut pana si pe femei sa se uite minute in sir la ea.


Modelul in varsta de 26 de ani a cunoscut celebritatea dupa ce a aparut topless in videoclipul piesei Blurred Lines, in 2013, iar de atunci cariera sa este pe val. Deloc de mirare, avand in vedere ca Emily este una dintre norocoasele cu trupuri aproape perfecte.

Ultima sa aparitie la plaja a facut, la propriu, furori. Imbracata intr-un costum de baie negru, cu bikini pe care a avut grija sa ii ridice ori de cate ori facea vreo miscare, Emily a oferit un spectacol pe cinste celor care au stat in jurul ei. In plus, cand a observat ca paparazzi sunt acolo, pe urmele sale, le-a zambit si si-a continuta "defilarea" sexy. :)


 

Something special today ????

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 
"Mi se intampla frecvent ca oamenii sa exclame asta :<Oh, este prea sexy!>. Este o pozitie anti-femei, sunt oameni care nu vor sa lucreze cu mine pentru ca am sanii prea mari. Ce e in neregula cu sanii? Sunt o trasatura feminina superba, care merita sarbatorita" , spunea Emily intr-un interviu cu Harper's Bazaar Australia, unde a vorbit si despre prejudecatiile cu care se confrunta. 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Corpul la care nici femeile nu se pot abtine sa se uite! Emily Ratajkowski, o zeita pe plaja din L.A

related posts

Modifică setările cookies