Cum si-a motivat Justin Bieber gestul care a scandalizat internetul. Explicatia pe care cantaretul i-ar fi dat-o fostei sale iubite, Selena Gomez


In urma cu cateva zile, Justin Bieber aparea din nou pe prima pagina a tabloidelor.De aceasta data, pustiul in varsta de doar 19 ani a fost surprins in timp ce ii saruta pieptul unei striperite.


Potrivit Hollywoodlife.com, Justin Bieber i-ar fi spus fostei sale iubite ca totul ar fi fost o gluma, dupa ce a pierdut un pariu. O sursa apropiata a artistei a declarat pentru publicatia americana Hollywoodlife.com Totul a fost o gluma, o mare gluma."

Sursa a mai spus ca Justin ar fi spus ca el si  Khalil Sharieff ar fi pierdut un pariu, iar fotografia nu ar fi trebuit niciodata sa fie data publicitatii.
Din pacate pentru Justin, Selena nu ar fi apreciat explicatia, fiind dezgustata de gestul cantaretului.

 

"Selena nu l-a crezut. Este satula pana peste cap de toate problemele artistului si de lipsa acestuia de responsabilitate.Nu crede ca a fost o gluma, iar daca ar fi fost asa cum sustine cantaretul sau un pariu, a fost de-a dreptul un gest dezgustator si imatur. "

Singur lucru de care pare sa se bucure Selena este faptul ca nu mai are nici o legatura cu cantaretul, care pare sa nu se opreasca din drumul spre autodistrugere


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies