Emily Ratajkowski, sexy intr-o poza nud. Cu ce imagine si-a incantat fanii de pe internet


Dupa aparitia in videoclipul melodiei Blurred Lines, Emily Ratajkowski i-a cucerit pe producatorii de la Hollywood. Acestia i-au oferit rolul din "Gone Girl", iar popularitatea tinerei a crescut subit.


Este posesoarea unui trup perfect, pe care nu se sfieste sa-l arate de fiecare data cand are ocazia. Mai mult decat atat, Emily Ratajkowski este o mare amatoare de Instagram, deci publica adesea imagini sexy cu ea pe internet.

In urma cu putin timp, ea a postat o fotografie nud despre care vorbesc mai ales domnii. Si pe buna dreptate! Acestia au ramas impresionati de ceea ce le-a aratat. Intr-o cada plasata in aer liber, Ratajkowski priveste seducator catre camera, constienta de frumusetea corpului sau.

Citeste si: ECLIPSA DE SOARE din 20 martie 2015 ne "pedepseste pacatele si ne afecteaza psihic". Cum se va vedea in Romania fenomenul - VIDEO

In poza i se vede posteriorul dezgolit, precum si lateralul sanului. Desigur, acestea sunt doar doua parti ale corpului pe care fanii le pot admira. Pentru mai mult, ei pot cauta scenele explicite, in care Emily le-a aratat cu ce a inzestrat-o mama natura.

Pana atunci insa, nudul de bun gust face si el furori pe internet. Voi ce ziceti? Merita apreciere?

related posts

Modifică setările cookies