Este cu 10 ani mai tanar decat el, dar la fel de sexy si de talentat. Cum arata sosia lui Johnny Depp


Ne vine greu sa credem, dar zilele acestea starul din "Piratii din Caraibe" implineste...50 de ani! Din fericire, chiar si atunci cand actorul se va pensiona, ne vom putea bucura de sosia lui, care activeaza tot in showbiz, dar in muzica, nu in cinematografie.


Este vorba despre John Paul White, jumatatea formatiei The Civil Wars.

In varsta de 40 de ani, John (pana si numele celor doua vedete este identic) si-a lansat primul album solo, intitulat "The Long Goodbye", in 2008.

In 2009, cantaretul s-a intalnit cu Joy Williams si impreuna au pus bazele trupei The Civil Wars. Cei doi au castigat, de altfel, doua premii Grammy anul trecut, pentru cel mai bun album folk si pentru cea mai buna interpretare a unui duo sau a unei formatii country.

John si Johnny nu seamana doar din punct de vedere fizic sau al preferintei pentru muzica (Johnny Depp este un talentat chitarist si a cantat alaturi de Oasis sau Marilyn Manson si a avut, la un moment dat, propria formatie).

Ambii sunt tati si cat se poate de fericiti in aceasta ipostaza. Johnny are o fiica si un fiu impreuna cu fosta lui sotie, Vanessa Paradis, in timp ce John are 4 copii impreuna cu sotia lui.

Spune si tu: ce parere ai despre asemanarea dintre cei doi?

  • Este cu 10 ani mai tanar decat el, dar la fel de sexy si de talentat. Cum arata sosia lui Johnny Depp

related posts

Modifică setările cookies