Justin Bieber, "amorezat" de o necunoscuta de pe internet. Cat de frumoasa e fata si cum a reusit sa o gaseasca


Dupa ce a aflat ca Selena Gomez ar fi fost surprinsa in ipostaze tandre cu alt barbat, Justin Bieber s-a declarat cucerit de o necunoscuta... de pe internet! Starul si-a rugat fanii sa o gaseasca, iar acestia i-au "adus-o" pe tanara.


"O, Doamne! Cine e fata asta?", a scris idolul tuturor adolescentelor, incurajandu-i pe fanii lui sa-l ajute sa o gaseasca pe o tanara bruneta superba. Combinatia perfecta intre Selena Gomez si Irina Shayk, bruneta misterioasa a fost "descoperita" imediat de admiratori si transformata in vedeta peste noapte.

Wolfiecindy, asa cum poate fi identificata pe Instagram, a scris ca nu are nici cea mai mica idee cum sa faca fata atentiei bruste care i se acorda. Ea a clarificat ca are doar conturi de Instagram si Tumblr si ca oricare alta imagine de pe internet este falsa.

Cindy i-a atras atentia lui Justin Bieber cu ochii ei verzi, parul brunet si buzele carnoase, insa de cand a fost gasita de fanii acestuia, starul nu a mai scris nimic despre ea.

 

I really don't remember why nor when I deleted this pic?? Sorry for all the reposting lmao

A photo posted by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on


 

A photo posted by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

 

I'm just gonna bring this iconic selfie back

A photo posted by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on


Daca are sanse sa o caute si sa o cucereasca, ramane sa ne spuneti voi. S-ar potrivi cei doi? A incercat cantaretul s ao gaseasca doar ca sa ii atraga atentia Selenei, pe care se pare ca nu o poate uita?

related posts

Modifică setările cookies