Justin Bieber, la plaja cu sosia Selenei Gomez. Cum arata presupusa lui iubita in bikini


Presa de peste ocean sustine ca Justin Bieber i-a gasit o inlocuitoare Selenei Gomez si ca noua bruneta din viata artistului seamana foarte bine cu fosta vedeta Disney.


Alexandra Rodriguez a fost fotografiata la plaja alaturi de Justin Bieber, iar angajatii publicatiilro mondene au tras imediat concluzia ca este noua lui iubita.

Datorita mostenirii ei genetice si a radacinilor hispanice, unii s-au grabit chiar sa o asemene cu Selena Gomez si sa spuna ca artistul pop isi cauta doar partenere care sa-i aminteasca de fosta vedeta Disney intrucat nu a reusit sa treaca peste sentimentele pe care i le poarta.

De altfel, insusi Justin a marturisit ca o va iubi intotdeauna, chiar daca nu mai formeaza un cuplu: "O gramada de lucruri imi amintesc de ea. Cand esti cu cineva, te uiti, de exemplu, la anumite programe pe TV, si apoi, cand le revezi, iti amintesti ca faceai asta cu ea. Imi amintesc de anumite mirosuri... E greu", a marturisit Justin, care a adaugat ca are un trecut cu Selena si ca nu exclude o posibila impacare.

"S-ar putea intampla, ne leaga o multime de lucruri", a incheiat el.

  • Justin Bieber, la plaja cu sosia Selenei Gomez. Cum arata presupusa lui iubita in bikini

related posts

Modifică setările cookies