Justin Bieber si-a lovit unul dintre fani. Imaginile cu tanarul insangerat fac inconjurul internetului


Este cunoscut ca fiind unul dintre tinerii rebeli ai lumii muzicale, Justin Bieber fiind in atentia publicului de la o varsta frageda. Ultimul sau gest public a intrecut intamplarile de pana acum, iar imaginile cu fanul sau plin de sange, dupa ce Bieber l-ar fi lovit, fac inconjurul internetului.


In varsta de 22 de ani, cantaretul apare intr-un video care arata ca si-ar fi lovit unul dintre fani. Baiatul vatamat a incercat sa il atinga pe Justin prin geamul deschis al masinii sale, iar pret de o secunda, acesta pare sa incerce sa il loveasca pe cantaret, care ii intoarce insa gestul. Imaginile il arata pe fanul inflacarat plin de sange, revoltat in fata camerelor de luat vederi. Justin se afla in Palau Saint Jordi, una dintre opririle din timpul turneului sau, Purpoes Tour.

Nu este pentru prima data cand artistul este implicat intr-un astfel de scandal. Acesta a intrat intr-o altercatie cu Orlando Bloom, in 2014, dupa ce  Justin i-ar fi spus acestuia ca a avut relatii intime cu Miranda Kerr, fosta sotie a actorului.

Zvonurile spun ca Justin ar fi reactionat astfel dupa ce in presa s-a vehiculat ca Orlando ar fi avut o relatie cu Selena Gomez, fosta iubita a tanarului.

Dupa altercatie, Justin a continuat si a postat imagini in bikini cu celebrul model si mama a fiului lui Orlando, Flynn, in varsta de 3 ani.

Momentan, Justin Bieber nu a oferit vreo declaratie publica legata de faptul ca si-ar fi lovit fanul.

Vezi mai jos imaginile:

  • Justin Bieber si-a lovit unul dintre fani. Imaginile cu tanarul insangerat fac inconjurul internetului

related posts

Modifică setările cookies