Kylie Jenner, dezamagitoare la ultima aparitie in public. De ce s-au simtit fanii pacaliti


Duminica, Kylie Jenner a facut senzatie la American Music Awards 2013 cu o noua coafura: si-a tuns un breton chic. Dupa ce fanii au felicitat-o pentru schimbarea de look, vedeta a demonstrat ieri ca transformarea n-a fost una reala.


Sora mai mica a lui Kim a participat la AMA 2013 impreuna cu sora ei, Kendall. Daca Kendall a fost criticata pentru ca a purtat o fusta mult prea scurta si o bustiera prea mica, Kylie a fost apreciata pentru look-ul ei simplu si stylish.

Vedeta de reality show a purtat atunci o pereche de pantaloni negri, un top alb si un clutch si o pereche de botine negre. Nu vestimentatia, cat noua coafura a lui Kylie, un breton chic, a atras atentia si complimentele fanilor.

Ieri, cand Kylie a iesit la o plimbare prin Los Angeles, fanii au fost insa suprinsi sa descopere ca, de fapt, tanara in varsta de 16 ani nu si-a tuns breton, ci a folosit niste extensii pentru a crea respectiva iluzie.

Spre diferenta de duminica seara, cand Kylie a avut o aparitie foarte sexy, se pare ca in viata de zi cu zi adolescenta se imbraca mult mai comod si mai simplu. Sora lui Kim a purtat o pereche de colanti negri, un tricou alb si un pulovar larg, gri.

  • Kylie Jenner, dezamagitoare la ultima aparitie in public. De ce s-au simtit fanii pacaliti

related posts

Modifică setările cookies