Kylie Jenner, dezvaluirea pe care fanii au asteptat-o din 2014. Adevarul despre buzele ei


Inca din 2014, buzele mezinei familiei Karadshian s-au transformat in subiect controversat pentru presa mondena. De pe o zi pe alta, Kylie a aparut cu ele mai mari si mai umflate. Sa fi fost doar machiajul de vina? Sa fi intervenit un estetician? Raspunsul era un mister la vremea respectiva.


Cu toate ca initial a dezmintit orice interventie a esteticianului si a spus ca se pricepe foarte bine la machiaj, in cele din urma Kylie Jenner a recunoscut ca isi mareste buzele si ca a exagerat chiar la un moment dat cu substantele injectabile.

"Da, clar mi-am marit buzele prea mult la un moment dat. M-am entuziasmat si am ales o dimensiune prea mare, m-am lasat purtata de val. Cand am vazut ca fanii comenteaza si imi spun ca exagerez, mi-am dat seama ca am gresit", a dezvaluit mezina familiei Karadshian-Jenner intr-un interviu pentru Allure.

"Dupa reactia primita, m-am reprogramat la medic si am incercat sa remediez problema. A fost un proces nebun. Slava Domnului ca nu mi-am deformat buzele!", a mai spus adolescenta, care a ajuns sa dicteze tendintele in moda si sa detina o avere de peste 10 milioane de dolari.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on


Intr-un interviu acordat pentru InStyle Magazine, Kylie a mai marturisit ca este o persoana independenta din punct de vedere financiar, tinand cont ca mama sa nu a mai ajutat-o in acest sens inca de cand avea 14 ani. "Mama nu mi-a mai dat bani de trei ani. Imi platesc totul singura: masina, benzina, mancarea, hainele, tot", a explicat cea mai mica dintre surorile Jenner-Kardashian.

 

@kyliecosmetics Candy & Dolce lip

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on


Kylie detine acum o linie de machiaj si o promoveaza mai ales cu ajutorul propriei imagini si a selfie-urilor pe care le publica pe retelele de socializare.

related posts

Modifică setările cookies