Kylie, mezina clanului Kardashian, a sucit capete cu o fusta mini, cu slit adanc. Cat de sexy se imbraca sora lui Kim la doar 16 ani


Nu este inca majora, dar garderoba ei este, mult mai matura decat varsta pe care o are. Tinand cont de modul in care se imbraca surorile ei, nu este insa de mirare ca si Kylie a adoptat stilul sexy al femeilor Kardashian.


Sora mai mica a lui Kim a fost suprinsa de paparazzi ieri, in timp ce se plimba cu un amic in West Hollywood, California.

Kylie, in varsta de 16 ani, a ales o tinuta casual chic pentru iesirea in oras, combinand o fusta albastru cobalt petrecuta cu un tricou negru, cu fata unui pitbull care latra imprimata pe el.

Mezina clanului Kardashian si-a accesorizat tinuta cu o pereche de ghete military, din piele lacuita si cu o geanta mica neagra.

Fusta mini petrecuta, combinata cu pasii mari pe care i-a facut Kylie au predispus-o pe sora lui Kim, Kourtney si Khloe la un potential accident vestimentar, insa din fericire pentru ea, adolescenta nu si-a aratat lenjeria intima in fata paparazzilor.

Un lucru bizar la aparitia tinerei a fost faptul ca aceasta si-a acoperit tot timpul fata cu parul sau cu mana, un gest neobisnuit pentru o membra a familiei Kardashian, care, practic, traieste de pe urma atentiei mass-media. Sa fie Kylie cea mai putin obsedata de faima dintre celebrele ei surori? Vom afla in timp.

Ce parere ai despre tintua ei? Ti se pare potrivita pentru 16 ani sau nu?

  • Kylie, mezina clanului Kardashian, a sucit capete cu o fusta mini, cu slit adanc. Cat de sexy se imbraca sora lui Kim la doar 16 ani

related posts

Modifică setările cookies