Latiffa, din "Clona", superba la 46 de ani. Cum arata acum actrita de care publicul s-a indragostit in urma cu 16 ani


A jucat un rol secundar in teleniovela "Clona", care a tinut cu sufletul la gura publicul din Romania, insa fanii serialului i-au indragit personajul. Actrita Leticia Sabatella, "Latiffa", arata impecabil la 16 ani de la incheierea filmarilor.


Verisoara cuminte a lui Jade a devenit personajul care a captat atentia tuturor celor care au urmarit serialul, iar actrita de origine braziliana a devenit una dintre cele mai apreciate din tara ei.

Cu o serie mare de roluri in seriale de televiziune, dar si filme, Leticia a castigat numeroase premii pentru activitatea sa artistica. Pentru rolul din Clona a fost desemnata de doua "Cea mai buna actrita in rol secundar".

In ciuda trecerii timpului, Leticia pare neschimbata, iar fanii sai o adora si tin legatura cu ea cu ajutorul retelelor de socializare, unde actrita posteaza adesea imagini atat din viata personala cat si din cea profesionala.
 

E conheci a ex chacrete, super gata, @re_polivalente. Verão 2017-Rio-

A post shared by LetIcia_Sabatella (@leticia_sabatella) on

Actrita are o fiica in varsta de 24 de ani, iar in prezent este casatorita cu Fernando Alves Pinto, din anul 2013, alaturi de care imparte aceeasi pasiune pentru actorie.

  • Latiffa, din Clona , superba la 46 de ani. Cum arata acum actrita de care publicul s-a indragostit in urma cu 16 ani

related posts

Modifică setările cookies