Samira din "Clona" a devenit o femeie fermecatoare. Cum arata Sthefany Brito in bikini, la 28 de ani


In "Clona", Samira, fiica Latiffei si a lui Mohamed, era o adolescenta rebela. Sthefany Brito nu mai este o copila si nici nu se mai comporta ca atare. 


Nascuta in Sao Paolo, vedeta nu mai e copila pe care am vazut-o pe micile ecrane, ci a ajuns la varsta de 30 de ani. Dupa terminarea filmarilor pentru "Clona", ea si-a marcat maturizarea personala si profesionala prin tot soiul de pictoriale inedite si care mai de care mai excentrice.

Dornica sa demonstreze intregii lumi ca nu mai este un copil, ea a acceptat chiar si propunerea de a poza topless si nud. Ea a tinut in permanenta legatura cu fanii pe retelele de socializare si, desi nu le-a aratat imaginile sexy, le-a impartasit fotografii in costum de baie, mandra de felul in care arata.

La fel de populara in lumea showbiz-ului brazilian ca la 12 ani - cand s-a lansat in televiziune -, Sthefany si-a continuat drumul in actorie si dupa incheierea filmarilor de la "Clona", ba mai mult, incepand o cariera si in teatru. In timp ce profesional lucrurile evoluau de minune pentru ea, in plan personal situatia nu a fost la fel de roz.

Tanara s-a casatorit in 2009 cu logodnicul ei, fotbalistul Alexandre Pato, de care a divortat insa un an mai tarziu sustinand ca nu se mai intelege cu acesta. Acum are o relatie cu un barbat chipes, alaturi de care se pozeaza constant, asa cum o demontreaza contul ei de Instagram.\

Mai mult decat atat, Sthefany si-a schimbat look-ul si acum are parul blond:


 

????????‍♀️✨by muso @costatto

A post shared by Sthefany Brito (@sthefanybrito) on


 

#tbt no melhor lugar do mundo... ELE! ❤️

A post shared by Sthefany Brito (@sthefanybrito) on 

Levando a sério #botaacaranosol ☀️

A photo posted by Sthefany Brito (@sthefanybrito) on

  • Samira din Clona a devenit o femeie fermecatoare. Cum arata Sthefany Brito in bikini, la 28 de ani

related posts

Modifică setările cookies