Ti-o mai amintesti pe matusa Nazira din "Clona"? Cum arata actrita Eliane Giardini la 63 de ani


Fara indoiala, telenovela "Clona" a ramas in istoria serialelor de acest tip nu doar datorita subiectului interesant sau actorilor extrem de talentati, ci si a personajelor iconice care au condimentat intreaga intriga.


Dincolo de protagonistii Jade, Lucas/Diogo/Leo, cea care reusea sa aduca intotdeauna zambetul pe buzele telespectatorilor era Nazira, matusa nemaritata a lui Said si a lui Mohamed, care le reprosa constant acestora ca si-a dedicat intreaga viata cresterii lor, acuzandu-i totodata ca nu vor sa o vada casatorita.

Cea care a facut fabulosul rol este nimeni alta decat Eliane Giardini, o apreciata actrita din Brazilia care a cunoscut faima la 40 de ani, demonstrandu-le tuturor admiratoarelor ei ca niciodata nu e prea tarziu sa te faci cu adevarat remarcata prin talentul tau.

Eliane s-a nascut la Sao Paolo intr-o familie care avea descendenti italieni si portughezi si a inceput sa lucreze inca de la 17 ani, cand a jucat intr-un film scris de unchiul ei. Mai apoi a aparut in cateva piese de teatru, unde si-a cunoscut viitorul sot, pe Paulo Betti, cu care s-a casatorit si are doua fiice.


Cu toate ca nu era novice intr-ale actoriei si cu toate ca avea legaturi puternice in lumea divertismentului, drumul ei spre faima nu a fost deloc unul usor. Dimpotriva, cei mai multi o catalogau drept "sotia lui Betti", si, desi foarte talentata, Eliane nu reusea sa isi faca un nume propriu in industrie.

A ramas insarcinata si a hotarat sa renunte la lumina reflectoarelor pentru o vreme, dedicandu-se fiicei ei. Dupa cativa ani de absenta a incercat sa revina in lumina reflectoarelor, dar s-a lovit de aceleasi prejudecati. A aflat ca va deveni din nou mama si s-a retras din nou pentru a-si ingriji cea de-a doua fetita, frustrata ca oricat de mult ar fi incercat, nu reusea sa aiba succes in industrie.

 

Eliane Giardini como Isaura, na novela "Felicidade". #elianegiardini #felicidade #novela #tvglobo #redeglobo

A photo posted by Eliane Giardini - Arquivo (@elianegiardini_arquivo) on


Dupa cateva proiecte esuate, apropiindu-se de varsta de 40 de ani, Eliane a fost cat pe ce sa renunte la actorie, convinsa fiind ca nu va mai reusi la o varsta atat de inaintata sa devina extrem de cunoscuta. Destinul ii rezervase altceva insa si cu putin timp inainte de aniversare, a fost convinsa de un producator brazilian sa accepte rolul principal dintr-o telenovela care s-a dovedit a fi asul ei din maneca.

Personajul interpretat de Giardini s-a transformat intr-un simbol al femeilor din Brazilia si la incheierea filmarilor actrita a primit tot mai multe roluri in productii grandioase, printre care si "Clona".

 

Parabéns, Murilo Benício, por mais um aniversário :) #elianegiardini #murilobenicio

A photo posted by Eliane Giardini - Arquivo (@elianegiardini_arquivo) on


Dupa aceasta au urmat "America", "Eterna Magia", "Capitu", "Camino Das Indias", "Tempos Modernos" si "Avenida Brasil". Eliane a jucat si in piese de teatru, "Edipo Rei" fiind cea mai recenta.

Actrita a aparut si in telenovela "En Nome do Pai", unde a fost cooptata dupa ce o alta actrita a fost nevoita sa renunte la rol din cauza unor probleme personale.

  • Ti-o mai amintesti pe matusa Nazira din Clona ? Cum arata actrita Eliane Giardini la 63 de ani

related posts

Modifică setările cookies