Nu si-au putut dezlipi ochii de la picioarele ei sexy. Cum si-a pus Kylie Jenner in valoare silueta clepsidra


Rochiile mini vor ramane intotdeauna la moda mai ales printre vedetele care vor cu orice pret sa isi etaleze picioarele sexy. Kylie Jenner se numara printre ele, adolescenta imbracand adesea tinute care sa ii scoata in evidenta coapsele.


Cea mai mica dintre surorile Kardashian-Jenner a devenit foarte populara in ultima perioada. Desi a implinit de curand 18 ani, Kylie nu se sfieste sa se imbrace in haine provocatoare, care sa ii scoata in evidenta formele generoase si care sa o transforme intr-un adevarat magnet pentru paparazzi.

O mare fana a rochiilor mini, bruneta a aparut in urma cu putin timp, in public, imbracata intr-o little black dress mulata si... foarte scurta. Creatia i-a scos in evidenta coapsele sexy, dar si pantofii pe glezna, cu varf ascutit.

Desi reactiile fanilor sunt in general pozitive in momentul in care apare in presa sau la TV, Kylie recunoaste ca are parte si de critici destul de virulente. Intr-un interviu acordat pentru revista Wonderland, tanara de 18 ani a vorbit despre problemele pe care le-a intampinat de-a lungul timpului din cauza celebritatii si a faptului ca practic a crescut in fata camerelor TV.

"Am auzit toate lucrurile urate care se puteau spune despre mine. Am fost intimidata o mare parte a vietii mele, fiind judecata pentru orice actiune de cei din jurul meu", a declarat cea mai mica dintre surorile Jenner-Kardashian. In plus, ea le-a oferit tuturor o lectie: la doar 18 ani, este deja o adevarata femeie de afaceri, detinand propria aplicatie, un joc online si diferite colectii de haine, peruci si make-up. 

  • Nu si-au putut dezlipi ochii de la picioarele ei sexy. Cum si-a pus Kylie Jenner in valoare silueta clepsidra

related posts

Modifică setările cookies