Prima cerere in casatorie gay care a devenit virala pe Internet. Cum si-a cerut un american iubitul in casatorie la un magazin de amenajari interioare VIDEO


Cererile in casatorie orchestrate si filmate sunt deja ceva obisnuit. O cerere in casatorie publica in cazul unui cuplu gay este inca un element nou, insa.


Atunci cand Dustin a mers cu un prieten la un magazin de constructii si amenajari interioare din salt Lake City, SUA, barbatul a crezut ca pur si simplu isi ajuta un amic.

Odata ajuns la raionul cu cherestea, insa, Dustin a fost urcat pe o mica platforma si a descoperit uluit ca era asteptat de un grup destul de mare de prieteni si apropiati. Acestia au inceput sa danseze in sincron pe melodia "Somebody Loves You", a lui Betty Who.

Dintre raioane au inceput sa apara incet, incet si membrii ai familiei sale, inclusiv cei aflati la distanta, prin intermediul unor tablete la care erau conectati prin Skype.

La un moment dat, iubitul lui Dustin, Spencer, si-a facut aparitia imbracat intr-un costum si purtand o pancarta cu versurile melodiei. A urmat tipica scena cu lasatul in genunchi si inelul, iar Dustin, foarte emotionat, a spus da.

Filmuletul cu cererea in casatorie mai putin obisnuita a devenit viral pe internet si a strans nu mai putin de 10,7 milioane de vizualizari pe YouTube.

related posts

Modifică setările cookies