Transformare remarcabila pentru Emily Ratajkowski. Cum arata fara machiaj si cu ochelari de vedere frumoasa bruneta


Emily Ratajkowski este cel mai hot model al momentului. Rolul "amantei" din Gone Girl a facut-o faimoasa in lumea intreaga, iar acum paparazzi o vaneaza oriunde ar merge.


Cunoscuta si ca vedeta cu cei mai frumosi sani naturali din lume, Emily Ratajkowski, in varsta de 24 de ani, s-a facut pentru prima oara remarcata in videoclipul piesei "Blurred Lines" a lui Robin Ticke, acolo unde apare topless. 

Rolul din Gone Girl, in care a jucat alaturi de Ben Affleck si Rosamund Pike i-a crescut nivelul de celebritate la nivel international, iar de atunci participa la diferite evenimente, iar de fiecare data impresioneaza cu aparitiile sale sexy, prin intermediul carora isi evidentiaza atuurile fizice.

La sfarsitul saptamanii trecute, tanara a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se afla pe aeroportul din Los Angeles, imbracata lejer, nemachiata si cu ochelarii de vedere, transformarea fiind una remarcabila, in sens pozitiv.

Emily este una dintre vedetele care ies in evidenta si atunci cand nu se aranjeaza, aspectul natural potrivindu-i-se la fel de bine ca si aparitiile in care este aranjata si machiata.

In urma cu cateva zile, frumoasa bruneta si-a anuntat fanii prin intermediul unei fotografii publicate pe contul de Instagram ca este nevoita sa poarte ochelari de vedere, insa acest aspect nu a impiedicat-o sa transforme situatia intr-un avantaj.

  • Transformare remarcabila pentru Emily Ratajkowski. Cum arata fara machiaj si cu ochelari de vedere frumoasa bruneta

related posts

Modifică setările cookies