4 generaţii într-o singură poză. De la Regina Elisabeta la Prinţul George


La începutul anului 2020, familia regală britanică a ţinut să marcheze trecerea într-un nou deceniu, Regina Elisabeta a II-a apărând într-o fotografie de familie cu totul deosebită.


Poza a apărut pe contul de Instagram al Palatului Kensington, reşedinţa regală din Londra, longeviva regină a Marii Britanii (93 de ani) fiind încadrată de fiul Charles (71 de ani), nepotul William (37 de ani) şi strănepotul George (6 ani). De altfel, Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi micuţul prinţ sunt primii trei moştenitori ai tronului, în ordinea succesiunii.

Şedinţa foto a fost făcută înainte de Crăciun, pe 18 decembrie 2019, atunci când au fost surprinse şi alte cadre adorabile cu cei patru în atmosfera de sărbătoare, inclusiv cu Prinţul George pregătind de zor tradiţionala budincă la Palatul Buckingham.

De-a lungul ultimilor ani, fotografiile cu linia de succesiune a Regatului Unit au fost extrem de rare. Fără a lua în calcul pozele de la botezul lui George din 2013, unica amintire similară datează din 2016, la aniversarea de 90 ani a Reginei Elisabeta.

related posts

Modifică setările cookies