Prințul Harry și Meghan Markle, înlocuiți de Regină după ce au părăsit Familia Regală


Regina Elisabeta a II-a a găsit înlocuitori pentru Meghan și Harry, după ce aceștia au renunțat la rolurile pe care le aveau în Familia Regală. 


La sfârșitul săptămânii trecute, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut pasul în spate definitiv, anunțând că renunță la toate îndatoririle regale pe care le mai aveau. „Megxit-ul este acum complet”, au titrat ziarele din Marea Britanie, care anunță că Regina a găsit de mult timp înlocuitori pentru Ducii de Sussex.

Conform Daily Mirror, suverana de 94 de ani va anunța în curând numele membrilor Casei Regale care vor prelua îndatoririle lăsate de izbeliște de Harry și Meghan.

Când a devenit o certitudine că Ducele și Ducesa nu au nicio intenție de a se întoarce în turmă și să devină parte a echipei, Regina s-a hotărât cu mult timp înainte în privința candidaților preferați pentru posturile pe care aceștia le-au eliberat”, a declarat o sursă pentru ziarul britanic.

Conform publicației, Prințesa Anne a Marii Britanii, fiica Reginei (foto), este favorită să preia gradul de Căpitan General al Marinei Regale, deținut în trecut de Prințul Harry.

Prințesa Sophie, Contesă de Wessex, sau soțul ei, Prințul Edward, sunt favoriți pentru preluarea patronajului Teatrului Național, sarcină care i-a revenit lui Meghan Markle.

Ducii de Sussex și-au încheiat toate conturile cu Familia Regală și au anunțat că vor avea un al doilea copil. Luna viitoare, Meghan și Harry vor fi invitații realizatoarei Oprah, care a obținut primul interviu cu cei doi de când au anunțat că își vor mări familia.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Femeile și problemele lor zilnice

  • Prințul Harry și Meghan Markle, înlocuiți de Regină după ce au părăsit Familia Regală

related posts

Modifică setările cookies