Familia Regală, refuz oficial pentru Prințul Harry și Meghan Markle


Cererea Prințului Harry de a fi reprezentat la un eveniment oficial al familiei regale a fost respinsă pe motiv că acesta ”nu mai este reprezentant al monarhie”, conform The Sunday Times.


Ducele de Sussex a cerut ca o coroană de flori să fie depusă, din partea sa, la mormântul Eroului Necunoscut, de Remembrance Day, însă cererea sa a fost respinsă, consemnează The Telegraph.

La eveniment, au participat Regina, și alți membri ai familiei regală, onorându-i astfel pe cei care au murit în cele două războaie mondiale și în alte conflicte. 

Harry ar fi dorit să fie reprezentat și el la eveniment, și cineva să depună în numele lui o coroană, însă a fost refuzat pe motiv că ”nu mai reprezintă monarhia”. 

 

De altfel, surse de la palat au declarat pentru The Times că familia regală vrea să se distanțeze de ducii de Sussex după ce aceștia au vorbit deschis despre alegerile electorale din Statele Unite ceea ce contravine protocolului. 

 

The Times a adăugat, totuși, că Regina nu a fost informată cu privire la cererea lui Harry. 

 

La slujba de Remembrance, au fost prezenți Ducele și Ducesa de Cambridge, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, Prințesa Anne și Contesa de Wessex.

 

Foto: Getty

Sfaturi în relații de pe TikTok

  • Familia Regală, refuz oficial pentru Prințul Harry și Meghan Markle

related posts

Modifică setările cookies