Dezvăluiri șocante despre membrii familiei regale, într-o nouă carte controversată


O carte ce se va lansa zilele acestea în Marea Britanie, semnată Ian Halperin, scoate la iveală informații șocante despre membrii familiei regale, în special despre Prințul Andrew.


Intitulată ”Sex, Lies And Dirty Money By The World's Powerful Elite”, cartea promite să aducă dovezi de la o mulțime de femei care pretind că au fost intime cu prințul dezmoștenit, fiul Reginei Elisabeta a II-a. 

Conform Daily Mail, Halperin scrie: ”Majoritatea femeilor l-au descris pe Andrew ca fiind gentlemanul perfect și au spus că totul a fost consensual. O femeie a spus despre acesta că este un amant îndrăzneț, care nu are limite în pat. Mi-a spus: Andrew mi-a zguduit lumea în dormitor, dar a fost dezamăgită de faptul că, după aceea, nu a mai luat legătura cu ea”.

Halperin spune că nu a găsit nicio dovadă că Andrea ar fi avut relații intime cu minore. Totuși, autorul adaugă: ”E clar că Epstein îi făcea rost de fete lui Andrei, era singurul motiv pentru care erau prieteni. Avea o obsesie pentru roșcate, iar Epstein își punea oamenii să-i găsească cele mai frumoase femeie cu părul roșcat”.

Cartea lui Halperin este descrisă de editori drept ”povestea nespusă, scandaloasă, din spatele puterii, lăcomiei și corupției a celei mai puternice elite a lumii”.

În primul volum, Halperin se concentrează pe ”sânge regal”, oferind detalii despre Prințul Andrew, dar și despre Megxit, separare Prințului Harry și a lui Megan Markle de Familia Regală. 

Foto: Profimediaimages.ro

Ferma. In plus, episodul 7: Detaliile mai puțin știute despre George Burcea. “A trecut prin momente foarte grele”

  • Dezvăluiri șocante despre membrii familiei regale, într-o nouă carte controversată

related posts

Modifică setările cookies