5 asemănări izbitoare între Meghan Markle și Prințesa Diana, mama lui Harry


Retragerea oficială a lui Meghan Markle din Familia Regală britanică se va produce în curând, la 31 martie, o decizie care probabil n-ar fi fost văzută cu ochi buni de regretata Diana, mama decedată a Prințului Harry.


Totuși, Meghan și Diana vor rămâne „unite” în istoria Casei Regale de câteva asemănări izbitoare, de ordin fizic, comportamental, dar și de evoluție socială. Și nu e vorba aici despre celebritatea ieșită din comun a ambelor.

1. Au crescut în familii „rupte” de divorțuri.  Dacă părinții Dianei (John și Frances Spencer) s-au separat când viitoarea prințesă avea șase ani, mama și tatăl lui Meghan au divorțat când fiica lor avea doi ani.

2. Au învățat în școli de fete. Chiar dacă au avut copilării diferite din punct de vedere al statutului social al familiilor, ambele au învățat în clase alcătuite exclusiv din fete. Diana a făcut-o la internatul Riddlesworth Hall, iar Meghan la o școală catolică din California.

3. Pasiunea pentru filantropie. Supranumită ,,Prințesa inimilor”, Diana și-a rezervat o mare parte din viață pentru a face gesturi caritabile celor care n-au fost la fel de norocoși ca ea. La fel, Meghan Markle e în acest moment imaginea unor diverse organizații umanitare axate pe acțiuni de caritate.

4. Legătura strânsă cu oamenii din jur. Chiar dacă obiceiurile regale prevăd o anumită distanțare fizică față de oamenii simpli, Diana și Meghan au fost pe invers, prin nenumărate îmbrățișări și strângeri de mâini adresate deopotrivă apropiaților și persoanelor necunoscute.

5. Alunițele de pe față. Cei care le-au privit de aproape pe Diana și pe Meghan au putut observa și o similitudine de ordin fizic. Este vorba despre un semn particular, o aluniță, plasată aproape în același loc, deasupra buzei, în partea stângă a feței.

  • 5 asemănări izbitoare între Meghan Markle și Prințesa Diana, mama lui Harry

related posts

Modifică setările cookies