6 bărbați în 7 luni. După divorț, Emily Ratajkowski maraton de întâlniri amoroase


Emily Ratajkowski a dezvăluit recent că se întâlnește în secret cu Harry Styles de două luni și a mărturisit că el ar putea fi „alesul”. Declarația vine după 7 luni în care modelul a „testat” tot ce e pe „piață”, până când s-a îndrăgostit de cântărețul britanic.


Despre relația lor s-a aflat de curând, când un clip cu ei sărutându-se pasional în Tokyo a făcut senzație pe net.

Emily Ratajkowski maraton de întâlniri amoroase:

Harry Styles (februarie-martie 2023)

Într-o discuție sinceră despre viața ei amoroasă, Emily Ratajkowski, 31 de ani, a recunoscut până la urmă că are o relație cu Harry Styles, 29 de ani, de la începutul lunii februarie și speră că dragostea lor va fi de durată... Spre deosebire de celelalte 5 relații pe care le-a avut un ultimele 7 luni. 

De când s-a despărțit de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, care a înșelat-o, Emily a fost văzută și fotografiată cu mai mulți bărbați.

Eric Andre (ianuarie- februarie 2023)

În ianuarie, anul acesta, Emily Ratajkowski era implicată într-o relație cu comediantul Eric Andre. După câteva săptămâni de zvonuri, cei doi au confirmat cu o imagine din intimitate, care nu a mai lăsat loc de interpretări.

Jack Greer (decembrie 2022)

Sărbătorile de iarnă au găsit-o pe Emily în brațele artistului Jack Greer, însă aceasta a lăsat să se înțeleagă într-un clip postat pe TikTok că se întâlnește cu mai multe persoane în același timp… bărbați sau femei.

Pete Davidson (noiembrie-decembrie 2022)

@emratateam Emrata & Pete. #emrata #emilyratajkowski #petedavidson #foryoupage #foryou #fyp #viral #newyork ♬ som original - davi

Deși nu erau mari șanse de o relație de durată, Emily și-a încercat norocul și cu Pete Davidson, mare cuceritor la Hollywood. Este cunoscut faptul că Davidson își schimbă pratic iubitele lunar…

Orazio Rispo (octombrie 2022)

În octombrie anul trecut, paparazzii n-au scapăt-o din ochi pe Emily și au fotografiat-o sărutându-se cu DJ-ul Orazio Rispo. Probabil și el făcea parte din… “campania” ei de a se întâlni cu mai mulți bărbați în același timp.

Brat Pitt (august 2022)

Vara trecută, Ratajkowski l-a trecut și pe Brad Pitt pe lista ei de cuceriri celebre.

@jessweslie #greenscreen #EndlessJourney #MadeWithKeurigContest #HausLabsFoundation #bradpitt #emilyratajkowski #fyp ♬ original sound - Jessica Weslie Arena
  • 6 bărbați în 7 luni. După divorț, Emily Ratajkowski maraton de întâlniri amoroase

related posts

Modifică setările cookies