Fostul soț al lui Emily Ratajkowski, acuzat de comportament sexual neadecvat de către doua femei: "M-am simțit îngrozitor"


Sebastian Bear-McClard, producătorul de film și fostul soț al lui Emily Ratajkowski, a fost acuzat de comportament sexual neadecvat de două femei, potrivit Variety.


Un raport publicat de Variety descrie două acuzații de comportament nepotrivit împotriva producătorului de film, a cărui activitate din trecut include credite de producție pentru Good Time (2017) și Uncut Gems (2019) ale fraților Safdie, precum și pentru comedia Bodies Bodies Bodies Bodies (2022).

Publicația a relatat că Sebastian Bear-McClard a recrutat o tânără de 17 ani prin intermediul Instagram-ului  pentru a juca într-o scenă din Good Time care presupunea că aceasta să fie dezbrăcată.

Variety nu a identificat sursa acestei informații, deși a precizat că a obținut o declarație pe care femeia, acum în vârstă de 24 de ani, a făcut-o în legătură cu o dispută legală în care a fost implicat Bear-McClard. 

Potrivit Variety, femeii i s-a cerut să joace o scenă nud cu un actor care fusese recent eliberat din închisoare, în fața a "mai multor bărbați din distribuție și membri ai echipei", inclusiv regizorii Josh Safdie și Bennie Safdie.

Femeia ar fi spus în declarația sa că "a fost complet uluită și s-a simțit îngrozită. Starea mea de neliste s-a înrăutățit doar atunci când, din senin, un actor mi-a șoptit la ureche dacă "ar putea să mi-o bage" în timp ce camerele de filmat rulau. Eu am spus "nu".

O a doua femeie ar fi declarat pentru Variety că l-a întâlnit pe Bear-McClard în timpul producției filmului Uncut Gems și a spus într-o declarație, făcută tot în legătură cu procedurile legale, că acesta a "recrutat-o" prin intermediul Instagram și i-a făcut promisiuni cu privire la cariera sa, folosindu-se de poziția lui în industria cinematografică.

"Sebastian și cu mine am început să ne sărutăm", ar fi spus femeia, care avea 18 ani la momentul respectiv, în declarația să, în timp ce descria un incident petrecut într-un apartament pe care producătorul îl împărțea cu Ratajkowski. "Lucrurile au escaladat și apoi, fără să-mi ceară consimțământul, Sebastian m-a penetrat fără să folosească un prezervativ".

Aceeași femeie a spus că Bear-McClard a folosit un limbaj disprețuitor și antisemit la adresa ei, zicând că glumește, și că i-a urmărit locația prin intermediul unei aplicații de pe telefonul ei.

Femeia care a spus că a filmat scena nud pentru pelicula "Good" Time a mai declarat că Bear-McClard nu a discutat cu ea despre plata pentru ziua în care a filmat și că i-a cumpărat țigări după filmare. Deși numele ei apare pe genericul filmului, ea nu primește un salariu rezidual pentru film, a relatat publicația.

Ratajkowski a cerut divorțul de Bear-McClard la Curtea Supremă din Manhattan în septembrie 2022, după patru ani de căsnicie, potrivit unor documente judiciare obținute la vremea respectivă de Page Six.

Sursă foto: Getty
 
Vezi și:

 
  • Fostul soț al lui Emily Ratajkowski, acuzat de comportament sexual neadecvat de către doua femei: M-am simțit îngrozitor

related posts

Modifică setările cookies