Emily Ratajkowski, criticată pentru postarea “interzisă” de pe Instagram: “Oamenii mor în război și tu te pozezi goală?”


Emily Ratajkowski a vrut să le facă o surpriză “sexy” fanilor ei de pe Instagram, însă reacțiile nu au fost cele așteptate. Vedeta a fost criticată pentru lipsa de empatie vizavi de conflictul dintre Israel și Palestina.


30 de milioane de oameni o urmăresc pe Emily Ratajkowski pe Instagram și mulți o consideră cea mai sexy femeie din lume. De când a divorțat, modelul este într-o permanentă căutare de iubiți și are deja un număr impresionant pe lista ei de cuceriri din ultimii doi ani. Printre ei Pete Davidson, Brad Pitt și Harry Styles.

Lipsită de inhibiții, vedeta postează adesea imagini la limita dintre sexy și incecent pe pagina ei de Instagram. De obicei, reacțiile sunt pozitive, însă de data asta, în contextul conflictului dintre Istrael și Palestina, Emily a fost criticată pentru lipsa de empatie.

“Oamenii mor în Israel și Gaza și tu asta postezi? Jenant!”

“Fato, sunt oameni omorâți… ai puțin respect pentru ceea ce se întâmplă în lume!”

 

Alții au criticat-o pentru faptul că vrea să fie luată în serios, când ea postează genul acesta de imagini.

“Este cu adevărat surprinzător să vezi o femeie care își idealizează înțelepciunea prin cărți și manifestă pentru drepturile femeilor câștigând bani prin portretizarea sexuală. Noaptea minții”.

“Își vinde corpul pentru bani. Și mai vrea să fie luată în serios!”

“Zici că este un live de pe Only Fans”, au mai comentat cei care o urmăresc.

Vezi imaginile postate in GALERIA FOTO de mai jos!

  • Emily Ratajkowski, criticată pentru postarea “interzisă” de pe Instagram: “Oamenii mor în război și tu te pozezi goală?”

related posts

Modifică setările cookies