Bunica ar fi invidioasă pe un asemenea macrame! Emily Ratajkowski, într-un costum de baie tricotat pe care puține femei l-ar purta


Mulți o consideră cea mai sexy femeie din lume și pe bună dreptate! Emily Ratajkowski face senzație pe internet cu noua ei colecție de costume de baie, atât de îndrăznețe, încât puține femei ar avea curajul să le poarte la plajă.


În vârstă de 31 de ani, Emily Ratajkowski este una dintre cele mai dorite femei ale momentului. Mamă singură după divorțul de tatăl băiețelului ei, Emily este în căutarea unui nou iubit și testează puternic piața.

Daily Mail a ținut evidența tuturor bărbaților cu care Emily s-a văzut în ultima jumătate de an și a reieșit că a avut câte un iubit pe lună. Pe lista ei de cuceriri din ultimele 7 luni se află nume sonore ca Brad Pitt, Harry Styles sau comediantul Pete Davidson.

 

La cât de bine arată, cu siguranță nu duce lipsa de admiratori. Iar cea mai nouă ședință foto a aprins imaginația fanilor. Emily și-a promovat noua colecție de costume de baie purtând o piesă cu adevărat provocatoare. Vedeta a ales un costum tricotat, ce ne amintește de mileurile buncii de pe televizor sau mobila din sufragerie :)

Costumul de baie e atât de decoltat, iar la spate aproape inexistent, încât puține femei ar avea curajul să îl poarte la plajă. Vezi cum arată de la spate în GALERIA FOTO DE MAI JOS.

  • Bunica ar fi invidioasă pe un asemenea macrame! Emily Ratajkowski, într-un costum de baie tricotat pe care puține femei l-ar purta

related posts

Modifică setările cookies