Un costum de baie minuscul i-a scos în evidență formele, iar Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe străzile din New York. Fără nicio rușine și cu atitudine impunătoare, Emily Ratajkowski a defilat fără inhibiții.

„Imaginați-vă că sunteți la volan, într-o zi obișnuită și o vedeți pe Emily Ratajkowski în fundul gol! Facem accident din cauza ta”, a fost unul dintre comentariile primite din partea internauților.  

Nu este, însă, prima oară când celebrul model șochează cu aparițiile sale. În urmă cu doar câteva luni, Emily Ratajkowski s-a fotografiat extrem de provocator, însă imaginile postate pe rețelele de socializare nu au primit reacțiile la care se aștepta.

Nu puține sunt persoanele care o consideră ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă ipostazele în care a apărut de-a lungul timpului nu au pus-o într-o lumină deloc favorabilă. Emily Ratajkowski a pozat fără inhibiții, aproape lăsând la vedere părțile intime.

Internauții au reacționat imediat, fiind dezamăgiți de modul în care se promovează pe rețelele de socializare. Aceștia consideră că imaginea pe care și-a creat-o nu îi face cinste, deoarece, deși vorbește despre inteligența dobândită în urma lecturii, ipostazele provocatoare în care apare nu emană această calitate.

„Este cu adevărat surprinzător să vezi o femeie care își idealizează înțelepciunea prin cărți și manifestă pentru drepturile femeilor, dar câștigă bani prin portretizarea sexuală. Noaptea minții”, „Își vine corpul pentru bani și mai vrea să fie luată în serios”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

 

Sursa foto: Instagram