Acuzată că își neglijează copiii în favoarea logodnicului. Megan Fox, surprinsă în compania celor 3 băieți


Megan Fox este văzută adesea în compania logodnicului său, Machine Gun Kelly, însă paparazzii nu au mai reușit să o surprindă atât de des alături de cei trei băieți ai ei. 

Tag-uri: #Megan Fox #copii

Actrița evita să posteze imagini cu copiii pe rețelele de socializare, însă asta nu înseamnă că nu petrece timp alături de ei. Totuși, pentru că nu îi expune pe Instagram și nu a mai fost văzută cu ei în public, fanii au acuzat-o că îi neglijează pe cei trei băieți. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Megan Fox a răbufnit nu cu mult timp în urmă, când un fan a întrebat-o unde îi sunt copiii. Aceasta a dat un răspuns sarcastic. “Stai, stai, stai. Am… copii? Oh Doamne, știam că am uitat ceva! Repede, cineva să îl sune pe valetul de la hotelul Beverly Hills. Este ultimul loc în care îmi amintesc că i-am văzut. Poate cineva i-a lăsat la Obiecte pierdute”, a comentat Megan.

Paparazzii au surprins-o pe actriță chiar pe 1 ianuarie în compania băieților sai, la cumpărături.

Megan, în vârstă de 36 de ani, a vorbit anul trecut despre grijile pe care și le face pentru Noah, cel mai mare fiu al ei, într-un intreviu pentru Glamour. În vârstă de 10 ani, acesta se îmbracă în haine de fete și poartă părul lung. 

Vedeta a mărturisit că a cumpărat o mulțime de cărți care abordează transsexualitatea, inclusiv niște cărți scrise de copii transgender, în speranța că fiul ei va găsi sprijin. Megan Fox a dezvăluit că unele cărți explică faptul că “poți fi băiat și poți purta rochie” și că “te poți exprima prin ce fel de haine vrei”.

Actrița a spus că fiul ei suferă foarte mult. “Încă de când era mic am încercat să aduc aceste informațîi în viața lui ca să nu se simță ciudat sau diferit”, a spus Megan. 

“Am un copil care suferă. Așa că îmi fac o mulțime de griji legate de asta, aș vrea că umanitatea să nu fie așa. Dar băiatul meu e curajos și știu că a ales această călătorie cu un scop. Dar e greu pentru o mamă”, a mai spus Megan Fox.

Megan a mai spus, în trecut, cum băiețîi îl tachinează pe Noah la scoală din cauza că poartă haine de fete.” Băieții au râs de mine, dar nu îmi pasă, pentru că iubesc  rochiile atât de mult”, i-a spus Noah într-o zi, după scoală, mamei sale.

“Face design, desenează outfituri. Este foarte talentat, dar are totuși 6 ani. Este pasionat de modă, își alege singur hainele, iar câteodată îi place să se îmbrace în rochii”, spunea în urma cu câțiva ani Megan Fox.

  • Acuzată că își neglijează copiii în favoarea logodnicului. Megan Fox, surprinsă în compania celor 3 băieți

related posts

Modifică setările cookies