Adevărul despre relația dintre Brad Pitt și Emily Ratajkowski. Ce spun apropiații despre cei doi


Au trecut ani de zile de la despărțirea de Angelina Jolie, timp în care Brad Pitt nu a avut nicio relație oficiala. Însă, de relații pasagere nu a dus lipsă :)


Ultima pe lista de cuceriri a lui Brad Pitt ar fi Emily Ratajkowski, proaspăt despărțită de soțul ei și mamă unui băiețel de un an. Și de menționat – cu 31 de ani mai tânără decât actorul. Deși zvonurile că cei doi se întâlnesc circulă de ceva vreme, până acum paparazzii nu i-au surprins împreună. 

Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea și a dezvăluit cum stau de fapt lucrurile între Brad Pitt și Emily Ratajkowski. Astfel, sursa a recunoscut că cei doi se întâlnesc ocazional, însă nu ies “oficial” la întâlniri. 

Sursa foto: GETTY IMAGES

“Lumea face speculații în legătură cu asta de câteva luni. Dar oficial, Brad nu iese cu nimeni. Adevărat, au fost însă văzuți de câteva ori împreună”, a spus sursa pentru Page Six.

Aceeași persoană a confirmat că Brad Pitt a ieșit și cu alte femei în perioada asta și că nu are pe nimeni special.

În august, revista OK a publicat un material în care scria că cei doi sunt din ce în ce mai apropiați. “Brad a invitat-o pe Emily în oraș, iar ea a spus da. Întotdeauna i s-a părut că Brad e drăguț, deci ce ar avea de pierdut?!”, a spus un apropiat al vedetei.

  • Adevărul despre relația dintre Brad Pitt și Emily Ratajkowski. Ce spun apropiații despre cei doi

related posts

Modifică setările cookies