Femeile celebre cu care s-a iubit Brad Pitt înainte de a se căsători cu Angelina Jolie


Brad Pitt a fost „cuplat” de diverse „surse” cu multe femei frumoase, însă actorul de 59 de ani a negat cu vehemență multe relații inventate de jurnaliștii de senzațional. Înainte de a o cunoaște pe Angelina Jolie, starul din „Mr. & Mrs Smith” a avut relații recunoscute public cu partenere superbe.


Faima de la Hollywood l-a propulsat pe Brad Pitt în topuri, dar și în brațele multor femei frumoase. Înainte de mariajul cu Angelina Jolie, actorul de 59 de ani a fost în vizorul a milioane de femei. Însă, puține aveau acces la noua stea a cinematografiei a anilor ’90.

Cu cine s-a iubit Brad Pitt înainte de Angelina Jolie

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au îndrăgostit la filmările pentru pelicula Mr. & Mrs. Smith. La vremea respectivă, Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston, însă actorul a insistat că nu i-a fost infidel. Divorțul dintre cei doi i-a deschis o nouă poartă în viața personală, însă până la tumultuoasa relație cu Jolie, starul de la Hollywood a fost cuplat cu alte femei celebre.

Sinitta Malone

Cântăreața Sinitta Malone, azi în vârstă de 59 de ani, a fost una dintre primele sale cuceriri în perioada de debut în actorie. Cei doi au avut o relație între 1986 și 1988. 

În 2011, când era unul dintre concurenții show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici din Marea Britanie, artista a dezvăluit că „o admiratoare înfocată m-a pălmuit la ieșirea dintr-un supermarket, din cauza acelei relații”. Admiratoarea în cauză era a lui Brad Pitt, nu a ei.

Jill Marie Schoelen

Actrița americană Jill Marie Schoelen, azi în vârstă de 60 de ani, l-a cunoscut pe Brad Pitt la filmările pentru Cutting Class (1989). Cei doi au început o relație și s-au și logodit, la scurt timp. 

Logodna lor nu a ținut decât trei luni și s-au despărțit. În final, Jill Schoelen s-a măritat cu compozitorul de muzică de film Anthony Marinelli. La scurt timp după nuntă, Jill s-a retras din actorie pentru a se dedica vieții de familie. Are doi băieți cu soțul ei.

Elizabeth Daily

Actrița și cântăreața E. G. Daily (61 de ani) a avut o scurtă relație amoroasă cu Brad Pitt, la scurt timp după ce acesta s-a despărțit de Jill Schoelen. 

Prima mea impresie despre Brad a fost că e un tip foarte sufletist, capabil de succes. Era super drăguț și au fost multe lucruri care ne-au conectat”, a spus Elizabeth Daily pentru E! True Hollywood Story.

După separarea de Pitt, Elizabeth Daily s-a măritat cu jucătorul de poker Rick Salomon. Împreună au două fete, Hunter și Tyson. În 2000, au divorțat.

Robin Givens

Actrița Robin Givens (58 de ani) este una dintre femeile care i-au adus belele lui Brad Pitt. Fosta soție a lui Mike Tyson (1988 – 1989) ar fi avut o relație cu actorul în timpul mariajului cu celebrul boxer. Tyson însuși a dezvăluit, în volumul său autobiografic Undisputed Truth, că i-a văzut pe cei doi împreună, în mașină, și că i-a surprins în pat.

Nu i-am citit cartea, dar mi s-a spus că a zis că ne-a prins în pat, ceea ce nu s-a întâmplat. Niciodată”, a spus atunci Robin Givens. 

Juliette Lewis

Brad Pitt și actrița Juliette Lewis (49 de ani) au fost împreună în perioada 1989 – 1993 și au jucat în filmele Kalifornia și Too Young To Die. Chiar și după ce s-au despărțit, Pitt avea doar cuvinte de laudă la adresa fostei iubite.

Încă o iubesc pe femeia asta. Există un geniu adevărat acolo. M-am distrat de minune cu ea... A fost una dintre cele mai grozave relații în care am fost vreodată”, spunea Bard Pitt într-un interviu pentru Vanity Fair.

Gwyneth Paltrow

Actrița de 50 de ani a interpretat rolul soției lui Pitt în filmul Se7en, iar de atunci relația lor a căpătat accente intime. Cei doi s-au logodit în decembrie 1996, la scurt timp după ce Brad dezvăluia, la ceremonia decernării Globurilor de Aur, că Gwyneth Paltrow este „iubirea vieții mele”. 

Din nefericire pentru ei, nu s-au căsătorit niciodată, ba s-au despărțit, în iunie 1997, înainte de a ajunge la altar. Se pare că cel mai devastat a fost tatăl actriței, Bruce Paltrow, care îl voia pe Pitt în viața fiicei lui.

Jennifer Aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston a fost cuplul anului în 1999, când el a cerut-o de soție. În iulie 2000, ei s-au căsătorit în Malibu și au avut 200 de invitați. Păreau că formează un cuplu indestructibil, însă în ianuarie 2005 ei au anunțat că divorțează. Aniston a depus actele de separare, două luni mai târziu. Divorțul a fost finalizat în octombrie 2005, iar Brad Pitt avea cale liberă spre noua sa cucerire, actrița Angelina Jolie.

Care au fost iubitele lui Brad Pitt după Angelina Jolie

Presa de peste Ocean l-a cuplat pe Brad Pitt cu mai multe femei celebre, după divorțul zgomotos de Angelina Jolie. Rând pe rând, ar fi trecut prin patul și prin viața sa Neri Oxman, Emily Ratajkowski și Nicole Poturalski. În realitate, spune Brad Pitt, sunt doar invenții ale unor ziariști în goană după senzațional.

Am încetat să citesc orice presă de prin 2004. Nu doar recenzii. Mă refer la orice revistă pe care o găsești în cabinetul medicului. Pentru că o parte din ea ar sări ca un șobolan pe un craniu. Ar rămâne acolo și ar relata despre unele dintre deciziile și alegerile mele în muncă și viață și nu am găsit nimic util”, spunea Brad Pitt, în 2019, pentru New York Times Magazine.

Totuși, Brad Pitt este cuplat în prezent cu designerul de bijuterii Ines de Ramon. Cei doi au fost văzuți împreună în noiembrie 2022, la un concert din Los Angeles. 

O lună mai târziu au venit împreună la premiera filmului Babylon, în care Brad Pitt joacă, iar pe 18 decembrie au sărbătorit ziua lui de naștere tot împreună.

În februarie 2023, Pitt și Ines de Ramon au fost surprinși la o cină romantică în Paris. Ea are 29 de ani, deci e mai tânără cu 30 de ani decât actorul.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Femeile celebre cu care s-a iubit Brad Pitt înainte de a se căsători cu Angelina Jolie

related posts

Modifică setările cookies