Este oficial! Brad Pitt și-a prezentat prietenilor noua iubită cu 30 de ani mai tânără


De la divorțul de Angelina Jolie, Brad Pitt nu a mai avut nicio relație publică, însă asta nu înseamnă că a stat degeaba :) Actorul a avut o mulțime de iubite, chiar dacă relațiile nu au fost serioase sau de lungă durată.


La 59 de ani, Brad Pitt este din nou îndrăgostit. Actorul se întâlnește de ceva vreme cu Ines de Ramon. În vârstă de 29 de ani, Ines este fosta soție a actorului Paul Wesley, cu are a fost căsătorită timp de trei ani și de care s-a despărțit în 2022.

De Ramon a absolvit Universitatea din Geneva în 2013  și are o diplomă de licență în administrarea afacerilor. Ea deține, de asemenea, certificări în nutriție, obținute de la Institutul pentru Nutriție Integrativă. Cu toate acestea, cea mai mare parte a experienței profesionale a lui de Ramon a fost în industria bijuteriilor.

De Ramon lucrează în prezent ca șef al departamentului de en-gros pentru brandul de bijuterii Anita Ko Jewelry, cu sediul în L.A., cu numeroși fani printre vedete, precum Hailey Bieber, Kourtney Kardashian și Mandy Moore. 

În ultima vreme, Brad Pitt și Ines de Ramon au fost văzuți din ce în ce mai des împreună, iar apropiații celor doi susțin că se întâlnesc “oficial”. Mai mult, paparazzii l-au surprins pe actor în vreme ce își prezenta noua iubită prietenilor lui – Sean Penn și Cindy Crawford.

“Lui Brad îi place mult de ea. Niște prieteni comuni le-au făcut cunoștință. Ines este drăguță, amuzantă și foarte energică, cu o personalitate plăcută”, a spus un apropiat al celor doi.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA, GETTY IMAGES

  • Este oficial! Brad Pitt și-a prezentat prietenilor noua iubită cu 30 de ani mai tânără

related posts

Modifică setările cookies