Brad Pitt a fost acuzat de regizorul filmului ”Legends Of The Fall” de un comportament violent, în momentul în care acesta s-a enervat. Conform acestuia, au existat certuri și înjurături venite din partea amândurora.

 „Poate fi volatil atunci când este supărat. Devea violent ori de câte ori era pe cale să filmeze o scenă care îi cere să arate o emoție profundă. Nu știu cine a țipat primul, cine a înjurat sau cine a aruncat primul scaun. Eu, poate? Dar, când ne-am uitat în sus, echipa dispăruse și nu a fost ultima dată când s-a întâmplat”, a povestit regizorul Ed Zwick, în „Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood”.

La acea vreme, Brad Pitt a interpretat rolul lui Tristan Ludlow, după ce Tom Cruise renunțase la rol. Filmul a fost nominalizat la trei premii Oscar ș a câștigat pentru cinematografie.

„Câteodată, indiferent de cât de experimentat și de sensibil ești ca regizor, lucrurile, pur și simplu. Nu funcționează”, a mai spus regizorul. Cu toate acestea, Ed Zwick a declarat că Brad Pitt este un actor talentat și implicat, care se dedică în totalitate rolului pe care trebuie să îl interpreteze.

„O persoană directă, distractivă și capabilă de a simți o mare bucurie. Nu a fost niciodată mai puțin angajat în a face tot ceea ce poate”, a spus Ed Zwick.

 

Sursa foto: Getty Images