Brad Pitt se mută într-o localitate desprinsă din povești. Actorul a vândut casa în care a locuit cu Angelina Jolie


Brad Pitt și-a vândut proprietatea din Los Feliz (Los Angeles) pentru suma de 39 de milioane de dolari, după aproape 30 de ani de când a cumpărat-o. La acea vreme a plătit pe ea doar 1,7 milioane de dolari. De-a lungul timpului, el a făcut mai multe investiții în casa în care a locuit alături de Angelina Jolie și copiii lor. Starul de la Hollywood își dorește o viață liniștită, într-un loc retras, și se pare că a găsit locul ideal. 


„Este poate cel mai frumos oraș din California”, spun turiștii despre Carmel-by-the-Sea, unde își dorește să se mute celebrul actor Brad Pitt. Cu căsuțe mici și cochete, grădini frumos amenajate și străduțe liniștite, localitatea pare să fie desprinsă din basme. 
 
Se pare că Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, abia așteaptă să se bucure de briza oceanului, pentru că a cumpărat în Carmel o casă de 40 de milioane de dolari, situată pe o stâncă și cu o vedere superbă. Se spune că este una dintre cele mai scumpe vânzări din ultimii ani în această zonă. 
 
VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS CUM ARATĂ NOUA VILĂ CUMPĂRATĂ DE BRAD PITT ȘI LOCALITATEA ÎN CARE VA LOCUI
 
Câștigătorul a două premii Oscar și-a vândut casa din Los Angeles, unde a locuit cu fosta sa soție, Angelina Jolie, și cu cei șase copii ai lor, înainte de despărțirea lor din 2016. El a ocupat-o și independent timp de mulți ani.
 
Presa din SUA scris că protagonistul din Babylon (2022) se mută din Los Angeles într-o locuință de 40 de milioane de dolari, în micul oraș de pe plajă - Carmel din California de Nord.
 
„Este un loc de care sunt îndrăgostit încă din anii 1990, a avut un proprietar minunat.Oportunitatea a apărut și nu am putut să o ratez”, a spus Brad Pitt, potrivit presstelegram.com
 
Pitt este pasionat de arhitectură și deține mai multe proprietăți deosebite, atât în SUA, cât și în Europa.
 

Sursă foto: Instagram, Getty Images, capură video YouTube
  • Brad Pitt se mută într-o localitate desprinsă din povești. Actorul a vândut casa în care a locuit cu Angelina Jolie

related posts

Modifică setările cookies