Cum a apărut Brad Pitt la Wimbledon 2023. Toate privirile au fost ațintite asupra lui


Brad Pitt a făcut senzație la Wimbledon 2023. Celebrul star de la Hollywood s-a numărat printre numeroasele celebrități și membri ai familiei regale care au asistat duminică la o finală epică a turneului masculin de la Wimbledon. Iată cum arată acum starul hollywoodian, acesta urmează să împlinească 60 de ani în decembrie.


Brad Pitt, o prezență de neratat la Wimbledon 2023

Fostul soț al Angelinei Jolie a fost prezent pe terenul central de la Wimbledon pentru a-i urmări pe Novak Djokovic și Carlos Alcaraz într-un meci palpitant de cinci seturi, scrie cnn.com. După aproape cinci ore, Alcaraz s-a impus și a câștigat primul său titlu la Wimbledon.

Brad Pitt a urmărit din tribune meciul final, chipeș într-un tricou albastru, accesorizat cu lanțuri aurii suprapuse și ochelari de soare. Actorul și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni albi și o cămașă în aceeași nuanță cu tricoul.

Starul de la Hollywood s-a bucurat de joc stând între regizorul Guy Ritchie, cel care a regizat pelicula „Snatch”, în care jucat Brad Pitt a jucat în 2001, și producătorul Jeremy Kleiner, care a lucrat la filmul de acțiune cu zombi „World War Z” din 2013 al lui Brad, potrivit tvmania.ro.

Sursă foto: Instagram Brad Pitt/ Shutterstock

  • Cum a apărut Brad Pitt la Wimbledon 2023. Toate privirile au fost ațintite asupra lui

related posts

Modifică setările cookies