Andreea Bălan și Jador, împreună în Belgia 


Despre Andreea Bălan și Jador presa a scris că ar avea o relație amoroasă, dar cei doi au negat această perspectivă.


În schimb, au facut echipă pe plan profesional. Piesa lor, "Cu inima ta", a ajuns rapid pe primele locuri în top, iar acum cei doi călătoresc peste tot pentru concerte pentru românii din diaspora.

Recent, artiștii au fost surprinși la un eveniment în Belgia. Imediat după spectacol, Andreea Bălan a publicat câteva imagini de la concert pe conturile sale de socializare. 

Paparazzi cancan.ro i-au filmat pe Andreea și pe Jador în timp ce se sărutau și păreau extrem de apropiați. Se pare că Andreea Bălan și Jador mergeau la o petrecere și așa cum au fost filmați s-au comportat imediat ce s-au întâlnit. Au negat amândoi orice relație amoroasă, dar nu imediat. În schimb, la foarte scurt timp după mesaj, Andreea a postat pe  Instastory:

„Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei."

 Vezi mai multe poze cu cei doi în Galeria Foto

FOTO: INSTAGRAM JADOR

INSTAGRAM ANDREEA BĂLAN 

Vezi și video:

  • Andreea Bălan și Jador, împreună în Belgia 

related posts

Modifică setările cookies