Angelina Jolie, apariție desprinsă din cărțile S.F la premiera filmului The Eternals! Și fiica Zahara a purtat o rochie specială 


Filmul Eternals, una dintre cele mai așteptate producții marca Marvel, a avut premiera mondială luni, 18 octombrie, în cinematograful El Capitan din Los Angeles. Celebritățile care fac parte din distribuție au participat la eveniment, însă cea care a atras toate privirile a fost Angelina Jolie. 


Pelicula Eternals are o distribuție impresionantă, precum Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden și Kit Harrington. 

Prezentă la premiera filmului, împreună cu cinci din cei șase copii, Angelina Jolie a vorbit despre peliculă și a impresionat prin ținuta aleasă: o rochie maro, cu umerii goi, asortată cu o pereche de pantofi în aceeași culoare. A purtat machiaj minimal, mizând pe frumusețea naturală și a adăugat un piercing fals. Ținuta a fost accesorizată cu mai multe brățări supradimensionate.

Shiloh, fiica de 15 ani a Angelinei Jolie, a oferit o surpriză celor prezenți. Potrivit publicațiilor de peste Ocean, ea și-ar dori să fie băiat, iar celebra mama o sprijină complet în această privință și o încurajează să urmeze tratamentele necesare. Spre mirarea tuturor, luni seară, ea nu a ales să poarte un costum bărbătesc, ci o rochie crem, vaporoasă, cu bretele delicate! 

Nici Zahara Jolie-Pitt, fiica de 16 ani, nu s-a lăsat mai prejos și a purtat rochia cu care mama sa s-a afișat la decernarea Premiilor Oscar, în anul 2014, creată de către designerul Elie Saab.

"Sper că acest film va începe să normalizeze ceea ce ar fi trebuit să existe încă de la bun început", a declarat Angelina Jolie pentru Reuters. "Sper că oamenii vor viziona astfel de filme în anii care vor urma şi nici măcar nu se vor mai gândi că ele sunt producţii cu distribuţii diverse, sper că filmele vor deveni astfel ceva ce este normal şi corect şi că ele vor fi o reprezentare justă a lumii în care trăim", a adăugat vedeta americană. Mesajul Angelinei a făcut referire la faptul că din distribuția filmului face parte și o actriţă care suferă de deficienţe auditive. 

"Poate că sunt eu prima (actriţă surdo-mută din universul Marvel), dar nu voi rămâne singura pentru prea mult timp", a declarat Lauren Ridloff pe covorul roşu, exprimându-se în limbajul semnelor.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Share în bucate: Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

  • Angelina Jolie, apariție desprinsă din cărțile S.F la premiera filmului The Eternals! Și fiica Zahara a purtat o rochie specială 

related posts

Modifică setările cookies