Cum arată Angelina Jolie cu piercing în buric. Cele mai senzuale apariții ale celebrei actrițe


La 48 de ani, Angelina Jolie continuă să fie un etalon al frumuseții și al grației feminine. Ținutele ei reprezintă o sursă de inspirație chiar și pentru adolescente.


În sezonul estival, fetele caută să se inspire din ținutele vedetelor, ca să fie cool și atrăgătoare. De-a lungul anilor, ținutele și accesoriile Angelinei Jolie au atras mereu atenția. Recent, o fotografie în care apare într-un top scurt, etalându-și piercingul din buric, le-a atras atenția fanilor și s-a viralizat pe Instagram. Look-ul vedetei a fost pe larg comentat pe rețelele sociale, iar cei mai mulți au scris că „Angelina Jolie este cea mai sexy femeie din lume”. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Istoria piercing-urilor datează de la vechile civilizații africane. Cea mai veche mumie descoperită vreodată în Egipt avea piercing-uri la ureche, iar în 2020, cele mai vechi dovezi ale unui piercing facial au fost descoperite pe un schelet vechi de 12 000 de ani. 

De-a lungul timpului, Angelina Jolie s-a număra printre celebritățile care au fost un model de urmat, la capitolul modă. 

Una dintre aparițiile ei memorabile a fost în 2006, la premiera filmului „The Good Shepherd”, la New York, când a purtat o rochie neagră cu spatele gol, lăsând la vedere tatuajele de pe spate. 

Actița și-a dorit tatuajul „tigrul bengalez” pe spate pentru a marca faptul că a primit cetățenia Cambodgiei, pentru activitatea sa umanitară în această țară. Acest tatuaj a fost realizat într-un stil tradițional thailandez, în care a fost folosit un ac manual.

Sursă foto: Instagram/ angelinajoliekl, Getty Images

Vezi și: 

  • Cum arată Angelina Jolie cu piercing în buric. Cele mai senzuale apariții ale celebrei actrițe

related posts

Modifică setările cookies