Superbă fără să se străduiască! Angelina Jolie, fermecătoare la cea mai recentă apariție în public


La 47 de ani, Angelina Jolie rămâne una dintre cele mai frumoase femei din showbizul internațional. Actrița a fost surprinsă de paparazzi la o ieșire la un restaurant vegan de lux, din Los Angeles.

Tag-uri: #Angelina Jolie

Îmbrăcată într-un palton din cașmir Max Mara, Angelina a bifat o apariție elegantă, dar discretă. Vedeta pare cu 10 ani mai tânără în cele mai noi imagini suprinse de paparazzi.

În ultimii ani, actrița a lăsat showbizul pe plan secund, principalul focus al carierei sale fiind acțiunile umanitare. În prezent, Angelina încearcă să găsească rezolvare pentru indunadiile dezastruoase din Paktinstan, care au afectat 33 de milioane de oameni.  Actrița a renunțat la aparițiile pe covorul roșu pentru a oferi ajutorul celor care au nevoie. Săptămâna trecută a vizitat victimele inundațiilor din Pakistan.

„33 de milioane de oameni sunt afectați și peste 6 milioane au nevoie de asistență umanitară de urgență. Pakistanul găzduiește peste un milion de refugiați afgani care nu se pot întoarce în siguranță acasă din cauza situației actuale. Cei pe care i-am putut contacta erau încă în stare de șoc pentru că au fugit de talibani, iar acum sunt conștienți că țara în care se află este și ea în pericol”, a scris Angelina pe Instagram.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

  • Superbă fără să se străduiască! Angelina Jolie, fermecătoare la cea mai recentă apariție în public

related posts

Modifică setările cookies