Angelina Jolie, surprinsă la cafea cu actorul din “Normal People”. Paul Mescal este cu 21 de ani mai tânăr decât ea


O singură ieșire la cafea a fost de ajuns la presa mondenă să răspândească zvonul că Angelina Jolie și Paul Mescal ar avea o relație.


Cei doi au fost văzuți împreună  într-o cafenea, după ce Angelina l-a urmărit pe Paul Mescal jucând în piesa “Un tramvai numit dorință”, la teatrul Almeida din Londra. Angelina și Paul nu erau însă singuri, ci însoțiți și de fiica acesteia Shiloh. 

 

Deși atmosfera nu era una tocmai romantică, a fost suficient pentru a da naștere unor speculații. Daily Mail scrie că Paul Mescal ar putea fi iubitul perfect pentru Angelina, în ciuda diferenței uriașe de vârstă. Tânărul actorul are numai 26 de ani, iar ea 47.

Vestea vine la scurt timp după ce Mescal s-a despărțit de logodnica lui, Phoebe Bridgers.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Paul Mescal este un tip discret, nu are conturi pe rețelele de socializare și nu vorbește în presă despre viață sa personală.

Deși s-a despărțit de Brad Pitt din 2016, până acum Angelina Jolie nu a avut încă o relație serioasă. Au fost mai multe zvonuri legate de bărbații cu care ar fi ieșit în acest timp, inclusiv despre artistul The Weeknd, cu care ar fi avut o aventură. 

Potrivit unei persoane din anturajul său, Angelina Jolie are anumite reguli peste care nu trece niciodată: îi pune pe bărbați să semneze un acord de confidențialitate în timpul întâlnirii, închiriază camere de hotel sub un alt nume și niciodată nu rămâne peste noapte alături de pretendenți.

  • Angelina Jolie, surprinsă la cafea cu actorul din “Normal People”. Paul Mescal este cu 21 de ani mai tânăr decât ea

related posts

Modifică setările cookies