Angelina Jolie, întruchiparea grației și a eleganței la Paris. Cum au surprins-o paparazzii


Oriunde își face apariția, Angelina Jolie e ca un magnet pentru fani și pentru paparazzi. De data aceasta, actrița a fost surprinsă pe străzile din Paris, acolo unde și-a făcut timp și pentru a da câteva autografe.

Tag-uri: #Angelina Jolie

Îmbrăcată cu un elegant perdesiu negru, mulat pe silueta ei suplă, accesorizată cu ochelari de soare și cu o poșetă chic, Angelina Jolie demonstrează că rămâne una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Deși a lăsat showbizul în plan secund, după familie și acțiunile caritabile, Angelina strălucește de fiecare data când își face apariția la vreun eveniment monden.

 

În ciuda faptului că s-a despărțit de Brad Pitt încă din 2016, cei doi încă se judecă prin tribunale și adună proble unul împotrivă celuilalt. Cele mai noi dovezi obținute de Angelina ar face referire la un eveniment de acum 6 ani, când, în timpul unui zbor privat, Brad Pitt ar fi agresat-o pe ea și pe copiii lor și ar fi turnat bere și vin pe ei. Actorul neagă că s-ar fi întâmplat așa ceva. 

În vreme ce Brad Pitt pare că se află, în sfârșit, într-o relație stabilă și oficială, Angelina este în continuare singură. De curând, actrița a fost văzută la o cafea cu actorul irlandez Paul Mescal, cu 21 de ani mai tânăr că ea. 

Deși s-a despărțit de Brad Pitt din 2016, până acum Angelina Jolie nu a avut încă o relație serioasă. Au fost mai multe zvonuri legate de bărbații cu care ar fi ieșit în acest timp, inclusiv despre artistul The Weeknd, cu care ar fi avut o aventură. 

Sursa foto: GETTY IMAGES

Potrivit unei persoane din anturajul său, Angelina Jolie are anumite reguli peste care nu trece niciodată: îi pune pe bărbați să semneze un acord de confidențialitate în timpul întâlnirii, închiriază camere de hotel sub un alt nume și niciodată nu rămâne peste noapte alături de pretendenți.

  • Angelina Jolie, întruchiparea grației și a eleganței la Paris. Cum au surprins-o paparazzii

related posts

Modifică setările cookies