„Arată exact ca Angelina Jolie în tinerețe”. Urmăritorii unei actrițe din Turcia o copleșesc cu mesaje în care o compară cu vedeta de la Hollywood


Deniz Durmaz este o actriță din Turcia, în vârstă de 28 de ani, care are sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale. De când îi vezi fotografiile pe Instagram, te șochează asemănarea ei izbitoare cu Angelina Jolie.


Deniz Durmaz a avut roluluri secundare în seriale precum: Alin Yazim, Karagul, Adini Sen Koy, Ikisini de Sevdim și altele. Este abia la începutul carierei, dar admiratorii ei îi prevestesc un viitor strălucit. Mulți au sesizat asemănarea cu Angelina Jolie și menționează acest lucru la orice postare.

Unele poze cu Deniz ne amintesc de Angelina Jolie în rolul Larei Croft. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Angelina Jolie a împlinit ieri, 4 iunie, 49 de ani. Actriță și mamă a șase copii, ea își păstrează farmecul de neegalat și reușește să facă furori pe covorul roșu. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ denizz_durmazz

  • „Arată exact ca Angelina Jolie în tinerețe”. Urmăritorii unei actrițe din Turcia o copleșesc cu mesaje în care o compară cu vedeta de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies