Angelina Jolie, cea mai îndrăzneață apariție din ultima vreme. Cum a fost surprinsă la o librărie din Los Angeles


Angelina Jolie este tot mai des văzută în public. Dacă mai demult, era aproape mereu însoțită de copii, acum este văzută chiar și în compania unor bărbați, la întâlniri romantice.


Paparazii au surprins-o de curând la un restaurant alături de primul ei soț, Johnny Lee Miller, iar nu cu mult timp în urmă în compania cântărețului The Weeknd. 

De data aceasta, Angelina Jolie a fost fotografiată la un eveniment de promovare a noii sale cărți. Se pare că actrița a depășit faza “all black” și a început să poarte și outfituri în alte culori. 

Acum, Angelina a fost elegantă într-o fustă-creion albă și un pulover gri, care i-a lăsat un umar gol. Deși pare un detaliu nesemnificativ, este totuși o schimbare! Anul trecut, vedeta purta aproape numai ținute negre, lejere, care nu lăsau niciun pic de piele la vedere. 

Actrița a ales această ținută pentru promovarea cărții Know Your Rights and Claim Them (”Cunoaște-ți drepturile și revendică-le”), la o librărie din Los Angeles. Cartea a fost scrisa împreună cu Geraldine Van Bueren, avocat pentru drepturile omului și are ca scop educarea copiilor în scopul de a combate nedreptățile din viața lor.

“Atâția copii sunt înconjurați de nedreptăți în întreaga lume și noi nu facem nimic ca să îi ajutăm”, spunea Angelina Jolie într-un interviu.

SURSA FOTO: Profimedia

  • Angelina Jolie, cea mai îndrăzneață apariție din ultima vreme. Cum a fost surprinsă la o librărie din Los Angeles

related posts

Modifică setările cookies