Anna Lesko, definiția senzualității în costum de baie. Cum s-a pozat artista în vacanță


Anna Lesko debordează de sex-appeal și știe să se facă remarcată pe rețelele de socializare. Recent, vedeta le-a aprins imaginația internauților cu o fotografie în care apare în costum de baie.


Cântăreața se bucură de câteva zile de vacanță în Turcia. La cei 43 de ani împliniți, Anna Lesko arată la fel de bine ca la 20. 

Vedeta s-a pozat în costum de baie, iar internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Anna adoră să pozeze provocator și să-și etaleze silueta perfectă. Artista s-a cocoțat pe un zid și a realizat o ședință-foto demnă de revistele de modă. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg și cu un batic colorat pe cap, Anna și-a expus în fața aparatului de fotografiat picioarele interminabile și posteriorul intens lucrat la sală. 

“Felicitări pentru cum arăți!”, “Superbă!”, “Fund de braziliancă!”, “Se vede antrenamentul anilor! Frumos!”, “Tu nu te îngrași?”, “Spre perfecțiune…”, “Foarte sexy ești!”, “Cum îți unduiești spatele”, “Divină”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de admiratorii artistei. 

Presa scrie că Anna se relaxează în Turcia alături de noul ei iubit. După despărțirea de tatăl băiețelului ei, vedeta a fost extrem de discretă cu viața privată. Anna Lesko și Dj Vinnie au un fiu, pe nume Adam. 

Fotografii: Facebook

  • Anna Lesko, definiția senzualității în costum de baie. Cum s-a pozat artista în vacanță

related posts

Modifică setările cookies