Anna Lesko, o nouă apariție dezinhibată. S-a fotografiat acoperită doar de o haină de blană: "Să nu îți ascunzi trupul niciodată"


Anna Lesko este, fără dar și poate, unde dintre cele mai frumoase artiste din România. La 44 de ani, cântăreața reușește să arate la fel de bine ca în tinerețe, motiv pentru care nu ezită să-și expună corpul în cele mai senzuale ipostaze.


Recent, basarabeanca și-a bucurat cei peste 440.000 de urmăritori de pe Instagram cu o noua fotografie în care și-a expus corpul sculptat. Aflata într-o camera de hotel, Anna Lesko a pozat lângă pat, acoperita doar de o haina de blana, cu dungi negre, care i-a lașat la iveala o parte din bust și coapsele tonifiate. Alături de fotografie, vedeta a publica și un citat de Virgina Wolf:

"Vocile nu sunt niciodată la fel de frumoase ca cele ale unei seri de iarnă, când apusul aproape că ascunde trupul şi când ele par să vină din neant cu o notă de intimitate rar auzită în timpul zilei."

La vederea fotografiei plină de sex-appeal, fanii artistei s-au întrecut în complimente, care mai de care mai îndrăznețe:

"Să nu îți ascunzi trupul niciodată, nici măcar apusul să nu o facă!", "Frumoasă foc", "Mmmmm frumoasă sexy ", "Anna, vreau să văd ce este sub blană", "Foarte sexy".

Sursă foto: Instagram

  • Anna Lesko, o nouă apariție dezinhibată. S-a fotografiat acoperită doar de o haină de blană: Să nu îți ascunzi trupul niciodată

related posts

Modifică setările cookies