Anna Lesko, reacție virulentă împotriva unui bărbat care a dat de pământ cu nepotul lui


Imagini de coșmar, în care un băiețel din Hunedoara este trântit la pământ de un adult, provoacă indignare în mediul online. Anna Lesko a racționat vehement și a cerut coalizarea societății românești împotriva agresorului.


Un bărbat de 29 de ani din Hunedoara a înfuriat sute de mii de români de pe rețelele sociale după ce a dat de pământ cu un băiat de 13 ani. Totul s-a petrecut duminică, la un loc de joacă din localitate, după ce adolescentul a intrat într-o altercație cu fiul său. Băiatul lovit este nepotul agresorului și a fost transportat la spital cu fisură craniană, informează Stirileprotv.ro.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă. Mulți conaționali vor ca acesta să fie judecat aspru. Anna Lesko s-a declarat profund mâhnită de acest episod scandalos și a solicitat mobilizarea românilor pentru a lua atitudine împotriva acestuia. 

„Îndemn realmente să facem ceva, nu doar să experimentăm șocul emoțional și să ne întoarcem la ale noastre! Ieri am fost întrebată: De ce ai postat acest video?... Răspunsul este cât se poate de firesc: nu pot asista la astfel de scene desprinse din filme de groază, mâncând semințe și aruncându le pe jos. Trăim într-o lume focusată pe propria persoană, plină de individualism, iar puterea exemplului poate fi cea mai bună armă în lupta cu nepăsarea”, a scris artista pe Instagram, îndemnându-i pe români să semneze o petiție demarată online pentru pedepsirea aspră a bărbatului.

Vezi VIDEO-ul scandalos mai jos! Atenție, imagini sensibile!


 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

 

Peste 27.000 de români au semnat deja petiția, document care cere închisoare pe viață pentru tânărul care s-a răzbunat pe copilul de 13 ani.

Martorii la acest eveniment spun că bărbatul l-a bruscat și pe fiul său după ce a dat de pământ cu nepotul lui.

Fotografii: @anna_lesko/PRO TV

Vezi și VIDEO: Românii au talent 2021: Sara Smighelschi le-a luat la roast pe cele șase vedete


  • Anna Lesko, reacție virulentă împotriva unui bărbat care a dat de pământ cu nepotul lui

related posts

Modifică setările cookies