Așa se poartă o astfel de ținută: salopetele marca Jennifer Lopez au făcut istorie! Iat-o din nou într-una foarte sexy


Dacă pentru restul femeilor o salopetă este un articol vestimentar banal, J.Lo a reușit să facă din aceasta o ținută demnă de covorul roșu. Diva a acaparat toate privirile la ecranizarea filmului Hustlers, ce a avut loc în New York.


Jennifer Lopez, în vârstă de 50 ani, nu ratează nicio ocazie pentru a se pune în valoare prin cele mai inedite apariții. Când ai un corp de invidiat și o atitudine plină de sex-appeal nu mai trebuie să-ți faci griji în privința ținutei, iar J.Lo știe asta foarte bine.

Vezi alte apariții ale lui Jennifer Lopez în cele mai sexy salopete

Recent artista a fost prezentă la difuzarea filmului Hustlers, eveniment unde diva a fost în centrul atenției.

Ținuta compusă dintr-un corset negru din denim și o pereche de pantaloni de aceeași culoare, se mula perfect pe corpul sculptat al artistei. Cu toate că pare simplist, outfit-ul este unul rafinat, marca Alexander Wang. Ținuta a fost completată de o pereche de cercei din aur și un colier auriu.

Jennifer emana prin toți porii atitudine și sex-appeal, iar acest efect a fost susținut și de alegerea îndrăzneață a coafurii și a machiajului.

Noul film a lui Jennifer Lopez va aprărea la cinema vinerea aceasta, pe 13 septembrie.

Sursa foto: Getty 

Vezi și Profil de celebritate - David Beckham a fost premiat pentru contribuțiile sportive

 

 


  • Așa se poartă o astfel de ținută: salopetele marca Jennifer Lopez au făcut istorie! Iat-o din nou într-una foarte sexy

related posts

Modifică setările cookies